Självsäker

I flera år så har folk klagat om mitt utseende/personlighet.
Hur jag står, pratar , umgås och hur jag ser ut.
Jag kan inte direkt hjälpa sättet jag ser ut på, vilket har varit ett problem för mig eftersom jag vill att alla ska känna sig till mods förutom mig själv. Man glömmer bort sig själv väldigt lätt.
Jag har äntligen lärt mig om att ingen är perfekt oavsett vad man gör eller vad folk säger åt den. 
Det är så människor fungerar och bör fortsätta. Man skall inte jämnföra sig själv med andra heller utan älska sig själv för den vart född som och inget annat. Du bör inte vara med människor som är precis som du för de existerar inte, ingen är precis som du och det är skönheten med mänskligheten, vi är alla olika!
Är du ful så äg det! Det är din fulhet! Ingen annan har den utan bara du, det är inget fel med att vara ful, en ''dålig'' människa. Världen bör vara fylld med ondska för att vi skall kunna se det goda och skilja oss från annat samt andra. 
 
Jag tänker inte ljuga och säga att alla är vackra, alla har är vackra på sitt egna lilla sätt men det jag vill säga är att alla har kunskapen att kunna vara stolta över sig själva och få det dem vill ifall de vet hur de skall ta sig framåt och det är att sluta lyssna på vad andra har att säga, sluta oroa sig för vad andra tycker om en. 
Jag vet att det är svårt men det är aldrig omöjligt. 
 
Jag tycker jag är en vacker person in och ut. 
känner däremot många som är både fula in och ut, det dåliga innre brukar oftast ge mig en syn på ett fult yttre med. De har problem som de själva försöker ta i hand med och med det så menar jag att de försöker ta ut sin psykiska smärta på andra för att själva må bättre. Vilket betyder att DU är bättre än dom vilket skapar ett innre hat för dem och inte dig. De vill vara som du, de vill se ut som du, prata sig dig och umgås som du gör. 
 
Så från och med på en senare tid då jag har fått hat från andra så kollar jag på dem och ler medans jag tycker synd om dom och blir ännu stoltare över mig själv, för jag fick precis den största komplimangen!
 
- Bird
Allmänt, Tankar | Love, Självsäker, Tankar, blogg, kärlek, liv, sig, själv, självkänsla, stark, till | | Kommentera |
Upp